Quantcast

Vinnare i recepttävlingen!

Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här många otroligt bra recept är det verkligen svårt att välja ut de tre bästa.
Tack alla som skickat in ett bidrag. Kvalitén på bidragen var mycket hög och ingredienserna varierade stort. Efter att ha provlagat, testat och smakat har vi valt ut tre vinnare!

En härlig hösträtt med ljuvliga tillbehör är Erinas Lammfärsbiffar med äppelcidersky och couscous. Ett härligt höstrecept med många smaker och ljuvliga doft! Receptet hittar du här! "Lammfärsbiffar"

Vinnare nr 2 är Jenny Lundin som har skapat en riktigt mysig och vegetarisk paj. Den görs på Grahamsmjöl och vetekli och i fyllningen ingår både linser, champinjoner och tomater. Denna vegetariska paj snakar utmärkt vid många tillfällen och går bra att frysas in. Klicka här! "Mysig höstpaj"

Slutligen en annorlunda cross-cookingrätt från Rasmus Dahlbäck, Wraps med dovhjort och coleslaw. Spännande och nyskapande med en hel del fantasi och skapargglädje!Prova det idag!"Wraps med dovhjort och fänkål"

Vi gratulerar de tre vinnarna och skickar var sin "Tillbehörsboken" till er. Till alla andra - håll utkik efter nästa tävling!

Maria Dahlquist
2000-11-06

2000-11-06
Blev medlem: 1:a jan 1970
Senast inloggad: 1:a jan 1970
Recept: 0 st
Foruminlägg: 4546 st
Kokboken: 1980 st

REKOMMENDERADE RECEPT

Laxlasagne
av Jessika
över 2 månader
Absolut bästa f..
av Marre73
över 2 månader
Min Supergoda M..
av FettFia
över 2 månader
Fläskfilé bacon..
av Queenie
över 2 månader
Toscakaka
över 2 månader
Kycklinggratäng..
över 2 månader