Quantcast

Viktväktar pro points recept

Laddar...
Din sökning gav 7 träffar
Viktväktarköttgryta

En mycket god köttgryta som ska kokas länge. Löken kokas sönder och gör grytan tjockare och köttet faller sönder i munnen. Helt underbart god och mycket nyttig, viktväktarvänlig då den innehåller myck..

Frallor med sesamfrö

Att baka eget bröd slår det mesta. Det finns inget köpebröd som är lika gott som sitt eget. Och jag lovar, det är väldigt uppskattat med eget bröd när man har gäster. Det visar verkligen att man har g..


Sockrade saffranskringlor

Dessa goda saffranskringlor bakade jag i helgen. De är mjuka, saftiga och mumsiga. En sats ger 20 stycken kringlor men det går bra att göra en dubbelsats på en gång. Till oss viktväktare så är en saff..

Jordgubbssemifreddo

Oooh, så gott detta var! Grundreceptet kommer från Leila Lindholms bok ”One more slice”, men jag har ändrat lite för att få ner kalorierna. Istället för riktig vispgrädde så använde jag mig av Milda V..


Fredagsfavvo med Kräftstjärtar
Fredagsfavvo med Kräftstjärtar

Ibland ramlar jag på viktväktarrecept som jag gärna vill prova:) Detta receptet hittade jag för några år sedan som jag verkligen vill rekommendera, om någon undrar över points ska det vara 5,5. Super..