Tårta för många att frysa recept

Laddar...
Din sökning gav 17 träffar
Saftiga plommonrutor

En god och saftig kaka som räcker till många. Hittade receptet i boken Långpannans lov. Servera kakan som den är eller pudra över lite florsocker vid servering. Vaniljsås är gott till om kakan servera..


Min fantastiska gräddtårta

Denna fantastiskt goda gräddtårta innehåller många goda smaker som blir en fulländad smakkombination :D Tårtan är godast att göra dagen innan så den hinner safta till sig ordentligt. Den vita chokladg..Fryst moussetårta med daim
Fryst moussetårta med daim

När man blir många på kalaset är allt som går att förbereda tacksamt. Och att kunna plocka fram den här läckra tårtan ur frysen känns som rena rama lyxen!


Lätt tjinuskisås
Lätt tjinuskisås

Lätt att tillaga, många användningsmöjligheter Gott till färska eller frysta bär som tranbär, vinbär eller hjortron. Vaniljglass smakar också bra till såsen. Om man kokar den lite längre ( så att den..


Pinocciotårta
Pinocciotårta

Pinocciotårta, Herrgårdstårta, Glömmingetårta, Brittatårta, en populär tårta med många namn. Detta recept ger en botten som blir lite högre än de flesta recept och det blir riktigt lyckat!

Mandeltårta med kolakräm
Mandeltårta med kolakräm

En supertårta, säger de flesta som smakat den. Den blir en ganska platt tårta som ändå räcker till många då det bara behövs en smal tårtbit till varje person.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept