Tårta 18 år recept

Laddar...
Din sökning gav 229 träffar

Rabarberkaka

När man har egen trädgård med egna rabarber behöver man så många recept som möjligt. Man kan ju inte baka en och samma kaka hela tiden. Här är en av dem.


Mandeltårta med äggkräm och chokl..

Denna kakan är underbart god och enkel att göra. Mandelbotten kan med fördel göras tidigare och fryses ned innan den serveras då den tinar snabbt. Äggkrämen och chokladtoppingen görs samma dag som kak..


Dajm-banana-split tårta

Detta är en egen kombination med utgångsläge från min Nöttårta a la Malaga. Älskar banana split så detta är en superbra variant.


Mazarintårta

En smakrik mazarintårta som kommer från Hushållningssällskapet på Bjärka-Säby någon gång på 60-70 talet, foto okänd Är det små bittermandlar ni har så kan ni ta någon extra. Fick tips av en annan ..


Vitchokladmoussetårta med kladdka..

Otroligt god tårta med blandning av två chokladsorter. Rekomenderas varmt. Jag tyckte jordgubbar passade utmärkt till denna tårta. Men alla har vi olika smaklökar, så dekorera med vad du tycker är g..

Födelsedagstårta

Standardfödelsdagstårtan i vår familj. Blir kanske allra godast med jordgubbar, men andra frukter funkar också bra. Till den på bilden (bakad i mars) har jag valt physalis.