Svensk tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 51 träffar
Påskmoussetårta

Ytterligare en exotisk påskdessert. Blandning av svenska chokladmousse och exotiska mangon. När man har chansen att göra lite förnyande av påskbordet ska man passa på. Vem vet? Kanske detta blir din n..


Smörgåstårta med italienska influ..

Det går inte att göra en fettsnål smörgåstårta, men jag har dragit ner på de flesta fettrika "självklara" alternativen. Fredrik Björlin från Svenska Kocklandslaget gav mig tummen upp för denna tårta s..

Citronkaka med vallmo

I affärerna brukar det finnas små gratis recepthäften och detta recept är taget ur ett sådant. Det är Arla som gett ut häftet. Jag föll för citronkakan med blå vallmofrön i. Det syns inte så bra på bi..Malins fina sommartårta

En makalöst god jordgubbstårta som är både smalare, godare och saftigare än de vanliga. Receptet har jag kommit på själv. Passar jättebra till midsommar, födelsedagar, studenten eller varför inte bar..Frosting med grädde och philadelp..

Frostingen har inget namn på svenska, men på engelska kallas den för "whipped cream cheese frosting" En riktigt god frosting att ha i tårta, på cupcakes eller i annat bakverk. Lättare och mindre söt..