Svensk fisk recept

Laddar...
Din sökning gav 41 träffar
Lenas goda fiskgratäng

Ånyo ett recept från min kära dotter som jag inte kan undanhålla er. Dessutom har det varit infört i Expressen (sön 17 april 2006) under Svenska folkets bästa recept. Och då fick jag en fin kokbok. Äv..


Fisk i dillsås

Fisk i dillsås är en svensk klassisk maträtt. Här tillagar vi fisken direkt i såsen. Servera fisken med kokt potatis och kokta grönsaker, t ex broccoli eller gröna bönor och en halv tomat så det blir ..


Sötsyrliga grillade kotlettracks ..

Överraska med en ny och spännande grillmiddag- glaserade kotlettracks av Svensk Rapsgris i sällskap av rostade sommargrönsaker och fetaost. Dressingen - med lime, chili, och soja - höjer den redan fan..


Pluma av Svensk Rapsgris med jerk..

Att rubba sin pluma innan grillningen är en fantastisk smakhöjare. Den här Jerkkryddade pluman med exotisk sallad till får smaklökarna att dansa samba och temperaturen att höjas flera grader.


Försvenskad ratatouille med rabar..

En helt galen idé som blev långt över förväntan. En helt otrolig smakbomb. Salt, syrlig och mycket aromatisk i sin rundhet. Jag har aldrig smakat något liknande. Men det kommer jag att göra många ..


Bostongurka

Bostongurka är en svensk uppfinning. Gott till korv, stekt kött, stekt och friterad fisk, smaksättning i dressing och dipsås. Bostongurka är en inläggning bestående av mycket fint tärnad gurka och ..