Skinka skinka recept

Laddar...
Din sökning gav 3917 träffar
DRÖMSKINKA eller VINSKINKA

En god och bekväm skinkrätt som man gör på resterna av julskinkan. Smaken blir mjuk, rosig och len, i grädd-tomatsås. Ännu en rätt som går att förbereda, och en rätt man längtar efter. I vår familj ..


Malins härliga fetaostpaj med ski..

Ruskit god paj. Underbar på sommaren, då den ger en härlig salt smak från fetaosten och skinkan, spenaten gör motsatsen och ger en mild undersmak. Pajskalet blir härligt knaprig och är dessutom gjord ..

Lasagne med ricotta, spenat och r..

Den här rätten hittade jag på med det jag kunde hitta i kylskåpet. Det som är så bra med den här rätten är att man egentligen kan blanda ner vad som helst i ricottan, bara fantasin sätter gränser!
Pirog med skinka, ägg och philade..

Jag brukar göra en stor pirog av detta recept, men nu blev det mellanmålspiroger att stoppa i frysen. Det går åt lite mindre fyllning till många små, men maken brukar äta upp resten! ;-) Ett kanongott..


Pastasås av julskinkan

Denna rätt gjorde jag idag, av resterna av julskinkan. Den blev jättegod. Gillades skarpt av kidsen som är rätt kräsna och gärna petar bort löken. Tror inte de märkte att det var lök i denna. Jag hö..