Quantcast

Rostas biff recept

Laddar...
Din sökning gav 14 träffar
Biff Stroganoff

Rostbiff eller rostas gör den extra snabblagad men det går även att använda billigare alternativ. Det förlänger då koktiden.

Rostas med paprikasmör

Rostas är en mycket prisvärd köttbit, den är mör och man tillagar den på samma sätt som t.ex. ryggbiffen. Gott till är haricots verts, lök och purjolök.


Wok med nudlar, biff och ingefära
Wok med nudlar, biff och ingefära

Blanda ihop alla ingredienser till marinaden. Lägg i biffen och låt marinera i ca 15 minuter. Koka nudlarna. Värm upp olja i en wok. Woka den marinerade lövbiffen, rödlök och morot i 3 minuter. Blanda..


Palsternacksbiffar
Palsternacksbiffar

Palsternackan förtjänar större plats i köket. Den kan enkelt rostas och kokas eller som här, rivas ner i frasiga och goda biffar! Gör lite större biffar och lägg i hamburgerbröd så har du en super..Festa på rostbiff med bacon och polenta
Festa på rostbiff med bacon och p..

Snitsigt som på restaurang! Linda in rostasen med bacon och servera med polenta som stekts och skurits i tårtbitar. Enklare än det ser ut och dessutom går det utmärkt att förbereda. Tips! Perfe..


Grillad rostas med asiatiska smaker
Grillad rostas med asiatiska smak..

Rostas påminner om oxfilé, men är en utskuren mindre del av rostbiffen. Ketjap manis är en söt indonesisk soja, finns i Santa Marias sortiment. Den har jag alltid i kylskåpet, tillhör mina favoriter..