Roll tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 49 träffar
Pavlova - New Zeeland Pavlova Rol..

Pavlova är en klassisk nyzeeländsk marängtårta. Tårtan har fått sitt namn efter den ryska ballerinan Pavlova som besökte Nya Zeeland på 1920-talet. Här en rulltårta av tårtan. Vispgrädde och kiwi bör ..

Folkets bröllopstårta

Receptet på tårtan som togs fram av Sveriges Bagare och Konditorer för Victoria och Daniels bröllop. Vacker och god med täcke av vit marsipan och smak av mandel, jordgubb och vanilj.


Bröllopstårta

En relativt lättgjord tårta med få ingredienser,men ändå jättegod. Det är dekoration som tar lite tid, men även där kan man förbereda blommor och blad dagar i förväg i en burk med tättslutande lock.

Folkets bröllopstårta på Dansukke..

Inför kronprinsessbröllopet den 19 juni har det tagits fram en folktårta, krönt av en glänsande krona. Det är branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer tillsammans med Nordic Sugar som tagit ..
Mississippi Mud Pie

Detta är en fantastiskt god kaka och är otroligt enkel att göra! Kakan är en amerikansk klassiker och namnet "Mississippi mud pie" kommer från den täta kaka som liknar stranden av Mississippifloden..


Pärontårta med melongelé

Om bottnarna är något mindre än formen när den monteras med mousse och kompott blir kanten runt tårtan slät. Detta är kanske lite pyssligt. Smaken blir exakt den samma även om de olika lagren syns. D..

Prinsestårta

Detta är ett recept på en prinsestårta som gör ute på konditorin, mest sålda tårtan i sverige skulle jag tro. Jag har redan gjort över 1000 sådana och jag är bara 18 år än.