Quantcast

Smoothies recept

Laddar...
Din sökning gav 431 träffar
Lilla röda frestelsen med krämig osttopping
Lilla röda frestelsen med krämig ..

Lite trött och håglös? Ladda batterierna med en kraftfylld frukt- och bärdryck - rena näringsbomben! Det går bra att minska mängden socker eller att ersätta det med honung.


Grön skön juice

Den här juicen är proppfull med härliga nyttigheter från både mango, spenat, selleri och fänkål. En härlig kombination av smaker som ger den här juicen en söt, aningen exotisk smak med en mild lakrits..


Jordgubbsnicecream med quinoabircher
Jordgubbsnicecream med quinoabirc..

Mixa frysta bananer till en slät konsistens så får du på nolltid en fyllig, krämig och hälsosam glass som kallas nicecream. De frysta jordgubbarna och kokosmjölken gör denna nicecream extra fluffig oc..


Barnens gröna smoothie
Barnens gröna smoothie

Denna smoothie innehåller både broccoli och ärter, men har ändå en söt och fruktig smak tack vare bananen samt en syrlig friskhet från apelsinjuicen och ingefäran. Passar både stora och små! Ett e..Gojibär- och apelsinsmoothie
Gojibär- och apelsinsmoothie

Gojibär har visat sig vara ett av de näringstätaste födoämnena som finns. Bäret är unikt eftersom det bland annat innehåller 18 olika aminosyror, varav 7 är livsnödvändiga. Glutenfri, laktosfri och..