Pizza bollar recept

Laddar...
Din sökning gav 32 träffar
Den äkta Napoletanska Pizzan - Pi..

Jag har länge velat baka den riktiga napoletanska pizzan hemma men har aldrig kommit över ett bra recept som liknar den jag smakat i Napoli. För ett tag sedan hittade jag hemsidan Associazione Vera Pi..


Ostbollar med oliver

Ansjovisfyllda oliver är goda men naturligtvis kan du ta andra oliver utan kärnor. Om du vill kan du till och med frysa de färdiga ostbollarna.


Pizza ai 2 Formaggi och salami

Letar ni efter något kalorisnålt så kan ni fortsätta att leta för här blir det helt tvärtom:) Ibland får jag en otrolig lust av att äta pizza med gorgonzolaost men eftersom den är otroligt mäktig best..


Langos, en ungersk specialitet.

Langos utan tillbehör passar mycket väl tillsammans med spenatstuvning och/eller stekt fisk/fiskpinnar. En kall öl till anrättningen är kronan på verket. Smaklig måltid!


Káposztás lángos

Har fått förfrågan om att göra lángos. Lángos kan även fyllas med valfri.. Ta fram era idéer. När det gäller matlagning, så finns det ingen som är rätt eller fel... Vitkål fyllning är bara mitt förs..


Sher ping pannkakor med lime, soy..

Mycket frasiga, fulla med smak och med tillbehören blir detta en klar 10:a! Jag är inte särskilt förtjust i piroger, med dessa är klart i min smak. När de ska ätas, dela de i mitten och häll i generös..

Baconinlindade älgfärsbiffar med ..

Som sambo till en jägare så har vi ständigt frysen full med diverse vilt, i går knåpade jag ihop den här lilla rätten på älgfärs. Som alltid när jag fixar i köket så "skjuter jag från höften" så d..