Pannkakor recept

Laddar...
Din sökning gav 376 träffar
Mallorcapannkaka

Detta åt vi ofta under semester på Mallorca, där fanns creperior lite överallt utmed strandvägar m.m. Barnens favorit. Jag ger exempel på några olika fyllningar nedan men huvud-varianten är med jo..

Nässelpannkaka

Hälsosamma pannkakor med nässlor. Pannkakor får bättre smak om du använder ingredienser som är ekologiska, dessutom ger nässlorna en extra liten förbättring på smaken. Man kan använda vilken sorts mjö..Crumpets

Engelska brödpannkakor som är så goda nystekta och så goda även nästa dag - då rostade i brödrosten. Till frukost, brunch med lemon curd, smör, marmelad, ost, philadelphiaost...Supergod nudelsoppa

De flesta barn älskar nudelsoppa. Enkel att göra och rolig att äta. Min bekantskap med denna ganska simpla rätt var under Asienresorna i slutet på 80-talet – som frukost. När man tröttnat på stekta äg..


Fattiga riddare.

Här har man chans att ta tillvara på vitt bröd som blivit lite gammalt och torrt. Kanske är namnet inspirerat av att man återanvänder något som man annars skulle ha slängt? En riktig klassiker som int..

Blåbärssirap med citron

Mums vad gott till pannkakor/plättar, glass och desserter!! Mycket lätt att röra ihop och väldigt få ingredienser. Jag kan bara ge tummen upp för denna goding! I detta recept kan man lägga till ½ t..