Lchf middag recept

Laddar...
Din sökning gav 12 träffar
Lönnsirapsmarinerad rökt fläskkot..

En ny förälskelse har jag hittat i Bradley Smokers rökkryddor. Här rökte vi en bit benfri fläskkotlett som förbehandlats med Bradleys Maple Curing, en blandning av nitritsalt och kryddor med en stark ..


LCHF- Lövbiff med rostade grönsak..

Oj oj va gott! En rätt med lite kolhydrater och lagom mycket kalorier för en god middag. Vill du ha kolhydrater till, passar bakpotatis, rostad färskpotatis, potatismos eller potatisgratäng. Passar ut..

Plankstek ā la Nojjan

Plankstek på klassiskt vis. Man kan göra denna rätt på pulvermos, men jag rekommenderar att du gör ditt eget hemmagjorda potatismos, som för den delen är väldigt enkelt det med och mycket godare. Däre..Galet goda köttfärslimpan (kan göras LCHF)
Galet goda köttfärslimpan (kan gö..

Efter fem år tillsammans och oräkneliga mumsiga middagar är det detta sambon nämner ,när jag frågar vad han gillar bäst av allt jag experimenterat fram. Fantastiskt saftig och god köttfärslimpa som pa..Paj med svamp och rester
Paj med svamp och rester

En paj som är utmärkt att ta till när du har rester i kylen som du inte vet vad du ska göra med dem. Dessutom är den LCHf vänlig med annat pajskal.