Quantcast

Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13678 träffar
Snabb mangoglass med kokos- och l..

Med fryst mango hemma är det enkelt att trolla fram en snabb vardagsdessert. Mixa med lite tjock yoghurt, limejuice och florsocker så har du en fräsch ”glass” på nolltid. Kokos- och limeströsslet är i..

Nudelbuljong sås till kyckling eller fläsk
Nudelbuljong sås till kyckling el..

Vart gott, detta är 2 recept på samma princip. Ett för fläsk och ett för kyckling och man tar 4 paket olika buljongpåsar från nudelpaket och blandar ihop det till en krämig sås med tillbehör sen på rä..Fullkorsbröd på surdeg

Ett mustigt och nyttigt bröd på surdeg med fullkornsmjöl, klippt råg och vetekross. En perfekt bas för ägg- och sillmackorna till nattvickningen, Påsk- eller Midsommarbordet och en härlig botten för ..


Äppelsmulpaj

Värm försiktigt äpplen, citron och socker i en kastrull under omrörning. Det påskyndar karamelliseringen av sockret och förhöjer smaken. Avsluta med kanelen. Äpplen kan bytas mot päron, jordgubbar, ha..Ryggbiff med ugnsrostade rotfrukt..

Ett recept från www.vinochmatguiden.se jag hittade när jag surfade runt på jakt efter spännande recept med trattisar. Här får man vara kreativ eftersom de kör med "valfri mängd!" mestadels. Efter jag ..