Quantcast

Köttfärsrätter recept

Laddar...
Din sökning gav 11 träffar
Slånbärsgelé

Hade aldrig ens funderat över att göra gelé på slånbär, förrän min brorson undrade om det gick. Bestämde mig för att testa, och det blev supergott.

BBQ-krydda

En härlig smak som påminner om både cajun kryddor och mexikanska kryddor. Jättegod krydda som passar utmärkt till grillat, tomatsåser och köttfärsrätter. Har lite sting i sig, så man får passa sig,..


Grönsaksbiffar av en händelse.

Jag hade slarvläst slutdatumet på köttfärsen jag köpt och fick kasta den. här blev nytänkandet nödvändigt.En del rotsaker skulle använts i köttfärsrätterna. De behövde användas!Grönsakspytt i ugn
Grönsakspytt i ugn

En rejäl grönsakslåda kan någon gång faktiskt räcka som ensam lunchrätt, särskilt om den kompletteras med ett ägg till var och en.


Pickles
Pickles

En härlig inläggning som smakar lite gammaldags är pickles. Den är god till köttfärslimpa och köttfärsrätter. Fördelen med pickles är att du kan ta lite av varje, något som är praktiskt om skörden är ..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Herrgårdsfärs
Herrgårdsfärs

Ansjovis och lök kan sätta god smak på de flesta rätter, inte minst köttfärsrätter. Det här är en gammaldags färslimpa, som ofta lagades i herrgårdsköken. Man malde då mycket färs på en gång och det v..

Pepparsås på Habanero
Pepparsås på Habanero

Den här pepparsåsen är STARK. En kompis sa att "den får Tabasco att verka vara bechamelsås". Så använd den med varsamhet. Men den är ack, så god. Underbar i köttfärsrätter, på grönsallad, i grytor... ..