Innertemperatur matbröd recept

Laddar...
Din sökning gav 23 träffar
Brunkans Långa

Det här är ett härligt segt bröd som tillhör storsäljarna på Brunkebergs Bageri & Catering. Det har fördelen att man inte behöver forma degen till några limpor, man bara öser ut den på plåten.


Valnötsbröd med surdeg

Ett väldigt gott och beprövat recept. Testa det, du kommer bli nöjd! Jag har testat och du kan : Byta ut sirapen mot mörk sirap. Torrjäst fungerar i nödfall. Det fungerar även att använda rågsurde..

Bondbröd med potatis

Minimalt med jobb ger två stora härliga bröd. Smakar utmärkt som smörgås med salami, brie och paprika eller att äta till gulaschsoppan m.m.


Tossing

Ett surdegsbröd från Tossene med rågkross, solrosfrön och linfrön, som går bra att skära tunt. Receptet kommer från bagarna på Bohuslänska Lyckans Stenugnsbageri.


Fullkorsbröd på surdeg

Ett mustigt och nyttigt bröd på surdeg med fullkornsmjöl, klippt råg och vetekross. En perfekt bas för ägg- och sillmackorna till nattvickningen, Påsk- eller Midsommarbordet och en härlig botten för ..


Tartine (surdegsbröd)

Receptet ger 2 bröd på ca 800 g vardera. Surdegsbakning är en syssla som inte passar den otålige. Den totala arbetsinsatsen är måttlig, men det kräver tid.


Enkelt surdegsbröd
Enkelt surdegsbröd

Ett surdegsbröd som passar bra till vår vardag. Inte för många ingredienser, en jäsning, passar både till ostmackan och skinkmackan lika bra som sillmackan... Tyvärr är det så enkelt att man faller ..