Quantcast

Öl recept

Laddar...
Din sökning gav 71 träffar
Ölmarinerad fläskkarré med sötpotatis
Ölmarinerad fläskkarré med sötpot..

Fläskkarrén lyfter till höjderna med denna goda marinad. Sötpotatisen får verkligen fram sin goda smak när den rostas. Tillsätt gärna rosmarin och vitlök till potatisen när den rostas.

Grillad bläckfisk
Grillad bläckfisk

Här i Sverige säljs den nästan alltid fryst och för det mesta orensad. Bläckfisk fångas året runt men framför allt i Medelhavet och södra Europas kuster. Det är under sommarmånaderna som bläckfisk äve..Panerad portabellostek, pinnapotatis och pepparsås
Panerad portabellostek, pinnapota..

Triss i P:n och gudomligt goda P:n ihop! Portabellon får en härligt frasig yta när man panerar den i pankoströbröd. Tillsammans med pinnapotatis och en kryddig pepparsås med paprika blir det en riktig..


Bönfärsbiffar med löksky
Bönfärsbiffar med löksky

Väldigt saftiga och läckra biffar, där halva färsen har bytts ut mot vita bönor. Serveras med en väldigt god löksky, kokt potatis, rårörda lingon och saltgurka.


Julbröd med porter
Julbröd med porter

Kalljästa bröd som får spännande smak av porter, malt, apelsin och juliga kryddor. Passar perfekt till skinkmackan, men också till julosten och dopp i grytan.


Öl- och persikopaj
Öl- och persikopaj

Här får frukten koka i öl och kryddor under ett frasigt lock av filodeg. Öl tar din dessert till en helt ny nivå och ger den en härligt fyllig smak. Prova! Du kan byta ut persikorna i pajerna mot p..