Friterad recept

Laddar...
Din sökning gav 280 träffar
Chimichangas (Friterade mexikansk..

I norra Mexiko äter man ofta chimichangas med olika fyllningar. Jag har själv inte gjort dem efter just detta recept, men jag har ätit dem och de var underbara. Så varsågoda, här är receptet! Har man ..

Friterad blomkål med myntasås

När jag var i Italien blev jag bjuden på friterad blomkål. Det var otroligt gott. Det serverades till en köttbit, men på många platser speciellt i Indien serveras det som snacks. Det kan jag mycket vä..


Torrfriterade biffstrimlor i Peki..

Här är min version av Torrfriterade biffstrimlor i Pekingsås. Med ”min version” menar jag att slutresultatet smakar som originalet, även om såsen inte gjorts på traditionellt kinesiskt vis. Det kän..


Friterade lökringar

Friterade lökringar, andvänds runt om i världen, med olika recept. Detta recept kommer från Mexico, där den är väldigt populär som drinktilltugg, i Italien används de mer som tillbehör till stekt elle..Friterade bananer

En av de godaste desserter jag vet Det låter kanske lite omständigt, det här, men det är verkligen värt besväret!!! Supergott!


Meze -Friterad fetaost

Åt detta på en restaurang i Danmark, oj va gott. Måste provas, passar utmärkt till en liten grekisk buffé eller bland andra smårätter i gott sällskap. Jag använde 200 g, alltså ett helt paket, och del..