Choklad kräm recept

Laddar...
Din sökning gav 2223 träffar
Chokladrulltårta med mandelmassa ..

En festlig kaka där söt mandelmassa och lätt syrlig limekräm ger en spännande smakbrytning. Om man vill göra en mera vardaglig rulltårta, kan man uteslutta mandelmassan. Men vist ser den smaskig ut!

Vanilj- och vit chokladkräm med b..

Här kommer ett recept på en lättgjord OCH snabbgjord dessert! Och det skadar ju verkligen inte att denna vanilj- och vita chokladkräm är oförskämt god! Gör gärna denna kräm med Marabous vita chokl..


Mandeltårta med äggkräm och chokl..

Denna kakan är underbart god och enkel att göra. Mandelbotten kan med fördel göras tidigare och fryses ned innan den serveras då den tinar snabbt. Äggkrämen och chokladtoppingen görs samma dag som kak..Mandel- och chokladkrämstårta

En drömtårta för de som älskar choklad och mandel! På bilden är den dekorerad för nyår 2009 med chokladbitar, som en klocka visande 5 i tolv – Den idén snodde jag från Dansukker. Till visarna använd..Marängårta med rice crispies och ..

Denna tårta är fantastiskt god och alla jag bjudit den på brukar be om receptet! Jag tycker den blir godare om den får stå och "mojsa" till sig ett tag innan man serverar den! Går jättebra att göra..