Quantcast

5 2 metoden recept

Laddar...
Din sökning gav 21 träffar
Grovt surdegsbröd

Ett riktigt grovt surdegsbröd med långsamma kolhydrater. Recept på min surdeg hittar du på http://www.matklubben.se/recept/surdeg_paa_raag_till_maanga_bak_99659.html


Karl Alfreds gröna smoothie

En underbart god juice som är full av nyttigheter. Jag dricker den oftast som mellanmål med lite nötter, en mörk chokladbit eller en god smörgås, men det går förstås lika bra på morgonen eller till ma..

Blåbärs baugette

Kommer från boken Citrusköket. Där rekommenderar dom att äta det tillsammans med exempelvis brie, getost eller någon annan god och smakrik ost.


Karl Alfreds gröna smoothie

En underbart god juice som är full av nyttigheter. Jag dricker den oftast som mellanmål med lite nötter, en mörk chokladbit eller en god smörgås, men det går förstås lika bra på morgonen eller till ma..GI-metodens goda pannacotta
GI-metodens goda pannacotta

Mycket god och ändå tillåten att äta enligt GI-metoden, men måttligt förstås. Det är lätt att frossa i den här rätten, den är ju så god.


Baguette med rustik karaktär
Baguette med rustik karaktär

Baguetten är något vi verkligen förknippar med Frankrike, men den började faktiskt inte bakas förrän på 1920-talet. Då tog Österrikiska gesäller med sig metoden med poolish (surdeg) från Polen till Fr..