Nu fattar jag ingenting!!!

Dela
Vad är detta? Jag lade in några recept och bilder från samma källa. Ett recept kom med bild, de andra saknade bild. Sen det receptet som var med bild så försvann bilden från receptet?
Bilderna kommer från wikipedia där det uttryckligen står att upphovsrättsmakaren godkänner att använda bilder. Så vad har hänt??? Är det någon av godkännarna som sitter och skojar eller?
Om MK hade kommit med klara direktiv till oss godkännare hade vi sluppit sådana här missuppfattningar!
När inte ens vi som är godkännare får reda på vad som gäller, hur skall då alla 10 000 tals medlemmarna kunna veta det?

Lind & Co: Skriv ner alla regler i ETT kompendium, och maila över till alla godkännare. Nu får vi ett mail då, ett då. Blir ganska rörigt o svårt att få grepp om allt. Tack!
Finns det frågor som någon undrar över så är det bättre att ni kontaktar mig, antingen via meddelande här på matklubben.se eller via mail lilljeppe@matklubben.se så kan vi undvika ev. missförstånd som uppstår. Vilket det lätt blir när man ställer frågorna via trådar.

Alla direktiv för godkännarna är sammanställda och utskickade till oss. Men det är lätt att något missats eller kommit in som nytt och inte uppdaterats av MIG. Det är dessutom så många riktlinjer att följa, så det är lika lätt för oss godkännare som för inläggarna att missa något direktiv som finns. Ingen är felfri, varken vi godkännare eller vi inläggare som finns på matklubben.se. Men som jag alltid säger, det finns inga fel någon skadas av och de går alltid att korrigera.

Är det något ni undrar över, tveka inte, hör av er till mig.
MVH
Lilljeppe
Huvudansvarig för godkännarna

Redigerat den 20 apr 2009 kl. 09:08
Man får väl använda vilken bild man vill så länge den inte är Copyright skyddad eller innehåller missvisande Info..Denna regel gäller överallt på nätet...Det skall i så fall finnas symboler eller något som säger att man inte får använda bilden i såfall ..Det mesta på nätet är gratis och är det inte det så framgår det av informationen under eller på bilden...Själv tycker jag det är kul att fota själv med min pissiga Mobilkamera.

Om man nu lagar till ett Grisarsele så är det lite missvisande om man lägger upp en bild på Kycklingvingar

Redigerat den 20 apr 2009 kl. 21:08