Quantcast

Skrivet av lockemicke den..

Skrivet av lockemicke den 20 jun 2009

ett tipps är att gå runt i dom olika kafferna i stan där ni vill öppna och se vad dom erbjuder och hur deras inredning ser ut det är tex inte bra att ha 2 gammeldagsa kaffer nära varandra då blir det väldigt mycket konkurans själv hadde jag nog öppnat i ett mer avlägset område av staden eller kanske vid en skola det hadde varit alldeles utmärkt vid ett gymnasium så kan ni erbjuda dagens rätt med kaffe, dopp det hadde gått mycket bra när skolan inte har lov då hadde det särkert sängt lite med intäkterna men det sänker ju också en del med utgifter om man inte har alldeles för många som arbetar i kaffet.

sent på natten jag vet inte om det går att förstå det jag har skrivit men i så fall ber jag om ursäkt (=

MVH
Michael


Det där var en riktigt bra idé, minns själv gymnasietiden på fiket över gatan.... tror jag spenderade varenda krona jag hade där!

Vad gäller caféer saknar jag ofta något varmt, såsom soppa eller någon annan enklare varmrätt. Jag är ingen sötsaksperson, men vet att, som några nämnt redan, personer med olika allergier ofta har svårt att få något gott när de vill fika ute så det kan så klart vara ett bra koncept. För den större massan tror jag dock att köttbullar, ärtsoppa och så vidare kan vara riktiga storsäljare. Man får ju leta numera för att få sådana rätter serverade!
20 jun 2009 kl. 22:49