Lidl skräck eller inte?

Dela
handlar nästan aldrig på lidl, men har inget emot det. det är bara det att vi har ingen lidlaffär här hemma
Jag handlar inte på lidl, på grund av deras personalpolitik. En av mina närmaste vänner jobbade där förut som personalchef. Hon slutade för att hon inte klarade av att behandla sina anställda så dåligt som företaget krävde.
Jag är ica frälst, trots köttfärsskandalen. Men handlar även på willys och rätt pris ibland.
Jag handlar ca 80% på ica resten på lidl/konsum/willys mm. För det mesta handlar det om kvalité på råvaran och då får man åka runt lite. Lidl brukar det bli den kallrökta norska laxen, fryst räkor, cashewnötter på burk, en del kött. Kassorna är hel knäppt och jag gillar dom inte och man bör klara sig själv i butiken, plastpåsarna är dumma men starka. Att dom behandlar personalen illa är nog att ta i lite, att dom sen har dålig personal policy är en annan sak. Och det är inte det enda företaget som har det! Passa på nu på torsdag oxfilé på lidl, men gå tidigt innan krögarna köpt upp allt.
jag tycker att det är helt OK. När man inte har mycket i inkomst, sparar man på allt. Man vill ju ha både kött, grönt, frukt osv. De har bra sortiment vad gäller kött, pålägg, grönt, frukt,mejeriprodukter osv. Der har man alltid garanti och bytesrätt.
Skrivet av kimz den 26 dec 2007

jag tycker att det är helt OK. När man inte har mycket i inkomst, sparar man på allt. Man vill ju ha både kött, grönt, frukt osv. De har bra sortiment vad gäller kött, pålägg, grönt, frukt,mejeriprodukter osv. Där har man alltid garanti och bytesrätt.
Lidl har tyvärr låg kvalitet på sina produkter och anställda som sällan kan svara på en fråga, deras personal-policy är också rätt inhuman. Så det får fortsätta vara Saluhallen som gäller för mig.