Favorit Halvfabrikat

Dela
Jag gillar Bongs köttsoppa och Campbells olika soppor på burk. Köper även kidneybönor och vita bönor på burk. Påsar av Varma koppen är gott, bekvämt och bra att ha som mellanmål när man har bråttom.
Generellt är jag inte så förtjust i smaken på halvfabrikat men med några undantag.
Skrivet av mama97mia den 25 nov 2009

Vi kanske inte måste hänga upp oss på definitionen, färdigmat avsågs om jag förstod det rätt, men det kan väl handla om både halv- och hel-färdigt? Kort sagt lite genvägar?


Jo precis så menar jag. Men vad jag menar med bönor är att det är en helt okej genväg. Billyspizza har inte fullt lika många bra ursäkter som bönor i konservburk har
Många av keldas soppor slinker ner i korgen/vagnen ett par gånger om året när de är på extrapris, o, ja, föresten, kåldolmar ids jag inte heller laga från grunden så de köper jag färdiga nån gång per år (konstigt nog ids jag däremot göra kålpudding...) Halvfabrikat däremot är jag nästintill allergisk emot (menar att jag ogillar skarpt) trots att vi aldrig hade nån annan typ av sås under min uppväxt. Hollandais och beanais är visserligen svåra att göra själv i början, men hur svårt är det att slänga ihop en brunsås eller gräddsås? herregud (inte meningen att förolämpa någon) jag har till och med lyckats laga några liter av de sorterna (brunsås och gräddsås alltså)när jag blev tvungen att hoppa in i förskoleköket när vi inte fick någon vikarie.