efterlyses!

Dela
Hej alla MKare!

när jag var liten bakade min farmor en suupergod chokladkaka till mig. jag vet inte mycket om receptet förutom att de var glutenfritt och att den innehöll potatis. hur god som helst den var mörkt chokladbrun och fast i konsistensen nästen som enn kokt potatis fast inte riktigt.

är det någon som vet vilken kaka jag pratar om? är de ngn som har receptet?!

saknar den verkligen
Hehe ! Den förklaringen va goo..Det stämmer väl in på en sådär hundratalet kakor vad jag vet. Har du ingen släkting som har kvar receptet eller någon i din närhet. Risken är att du får något helt annat recept av någon annars. jag försökte googla så gott jag kunde men fick bara bottenapp.

Vi skriker båda 2 och ser om det hjälper...

KAN NÅGON HJÄLPA JESSICA MED FARMORS CHOKLADKAKA ????????
Hittade detta på internet, kan det vara nåt?
Potatiskaka med choklad, en glutenfri kaka3 - 4 potatisar

100 g smör

1 dl socker

2 msk vaniljsocker

6 msk kakao

2 ägg

½ tsk salt

florsockerSkala, koka och pressa potatisarna. Smält smöret och blanda ner alla övriga ingredienser däri. Häll smeten i en smord och ströad form (ca 18 cm i diameter). Grädda kakan 45 minuter i 150o. Pudra kakan med florsocker och servera med vispad grädde.
funkar säkert men hänger inte med sture och hans gorillor. dom är lite för dryga för min smak

nu sticker jag helt från ämnet men allafall, jag har hittat en parfym som luktar precis som vanlijdrömmar. Hur bra som helst! jag är överlycklig kan ju vara jobbigt att få plats med kakor i handväskan menar jag. haha.
Godmorgon!
Kakan blev precis som jag minndes bara att följa receptet ovan, så himla bra!
så himla gott! jag serverade den som efterrätt igår med hallonsås och lite vaniljglass. Blev spontat inbjuden på middag, den räckte till åtta personer. men idag ska jag nog baka en till och äta den som den är med en slät kopp.
kram Jess