Böcker inom detta

Dela
Hejsan.

Har en "liten" fetischs när det gäller böcker inom området bakverk, chocklad, desserter, kakor och liknande. Upps

Har en del böcker, långt i från alla jag skulle vilja ha. Fått tag i en den "instruktions" böcker från konditor linjer och så oxå.

Så lite nyfiken på er här ute. Vilka böcker har ni? Vad tycker ni om dem? Vilka rekommenderar ni? Det dyker ju upp nya hela tiden, vilka är värda att lägga pengar på?

//Emma
sva - De låter intressanta, ska kolla på dem ,. Gamla kokböcker är guldvärda. Har några. Många tips och trix i dom som är lite bortglömda idagenläge .
Har kollat en hel del på Tradera. Men de har så mkt, så man vill veta vad man ska leta efter och veta om den är något att ha . Men kan göra av med mkt pengar på Tradera på böcker .

mama97mia - Den har jag inte tänk på. Får börja kolla på det, är en del på loppis. Så lika bra att passa på .

mssalonella - Vetekattens bakbok finns här med. Värd sin vikt i kakor .

ikah - Samma sak där, helt underbak bok som oxå är värd sin vikt i kakor

Tack för tips. Ska fortsätta utöka och leta till samlingen
ullaoedman - Han ska jag kolla up. Verkar intressant. Nja :/ bilioteket i närheten har inte så mkt sådana böcker alls . Verkar inte anser att folk är intresserad av sådan . Den nyaste kokboken är Mobergs som kom för 1-1,5 år sedan . Sorligt nog. Men man kanske ska passa på när man är int till Uppsala att ta sig tid och kolla runt där inne i biblioteket

sju - Den låter intressant .

//Tack för tips
Långpannans lov av Anna Braw skulle jag inte klara mig utan nu. Den innehåller alla sorters kakor, mjuka, hårda och sega och även bröd. Äpplemazarinrutorna är fantastiska detsamma gäller de sega havrerutorna (havrerutorna finns här på MK). Saftiga plommonrutor gillas även av plommonhatare och det går lika bra att använda nektariner eller äpplen (finns också här på MK).