Problem med MK:s olika funktioner!

Dela
Jag undrar om det bara är jag som sen ca 2 veckor tillbaka har problem med MK. När jag skriver ett inlägg och ska skicka står det och "tuggar" jättelänge för att sedan komma en sida där det står att något gick fel, försök igen.
Fick ett meddelande idag som jag ville svara på. Tryckte på svara men nu står det åter och tuggar superlänge tills jag plötsligt hamnar på första sidan av MK. kan inte svara på meddelandet helt enkelt. Har försökt 5 ggr nu och ger upp. Även vid recept sök tuggar det eller att jag blir utkastad till första sidan......vad händer? Har inga problem med andra sidor, klubbar eller sajter. Har startat om datorn...hjälper inte så jag tror inte att det är datorn som är problemet då andra sidor fungerar.

Finns det fler som upplever detta "tuggande" ? Känns som det började ett tag innan MK kapades så jag tror inte att detta har med varandra och göra. Upplever bara MK som väldigt segt numer när man vill lägga in något man skriver mm

Har ni andra problem?
Även jag har de problemen.

Vill dock inte spekulera i vad de kommer sig av men jag kan iaf säga så pass mycket att det med största sannolikhet inte är din dator eller din internetuppkoppling det är fel på.

Jag har full förståelse för att det kanske inte är prio 1 just nu, men jag hoppas att MK tar tag i det när de har alla bitar på plats efter hackerattacken.

Redigerat den 8 apr 2012 kl. 19:25
Skrivet av Mistys den 9 apr 2012

Försökte skicka mitt meddelande till "Ros" nu på morgonen igen men det går helt enkelt inte. Sår och tuggar och sen bara bryts allt. Irrevirre....prova att skicka ett meddelande till ex mig....kan ju vara tomt. Jag är bara nyfiken och se om du får fram det.Hej!
Det är ingen brådska...
Jag väntar tills det fungerar på MK...

Ha det så bra!
Varför i hela friden förvanskar MK namnet på mitt recept som jag hämtat ur en kokbok, Winlunds fjärde kokbok, som utkom på XerXes förlag 1989???

Namnet på rätten är, precis som det står i kokboken, Fiskpaté ā la "Kustens pärla" och inget annat!!!

Men MK tar bort det viktigaste från namnet och kallar receptet "Fiskpaté ā la". Se till att ge rätten det rätta namnet! Jag har mycket svårt att tolerera självsvåldiga namnändringar.Redigerat den 10 apr 2012 kl. 14:19
Skrivet av TheBoz den 10 apr 2012

Skrivet av LarsDe den 10 apr 2012

...Se till att ge rätten det rätta namnet! Jag har mycket svårt att tolerera självsvåldiga namnändringar...


Det är inte MK som förvanskar några namn. Prova att ta bort alla citationstecken i titeln så ska du se att det funkar. Teknisk begränsning, tyvärr.


Konstig begränsning. Det som borde tas bort är begränsningen. Noskigt!