Handen på hjärtat...

Dela
Jag har ingen dammsugare , men jag har inga mattor heller, utom två små, och dem kan jag ruska och tvätta.
Moppar, torr- och funkt- gör jag när jag orkar, jag hatar att städa, dammar när jag kan se dammet, inte förr. Är dock noga med handtag, ljusknappar, datorernas tangentbord! och annat man sätter händerna på, då de farliga bakterierna sitter där.
Har oftast en hög stryktvätt liggande...
Panikångest, ja, i en bastu. Kunde inte öppna dörren själv till en bastu en gång när jag var barn, och blev fast där en stund, säkert inte länge, men jag fick alltid ångest i bastu under en period.
Så bestämde jag mig för att ta bort det och använde mig av KBT innan det ens var "uppfunnet"
Trivs dock fortfarande bättre i en riktigt fuktig bastu vid lägre temperatur än det normala.
Det kom ingen ny fråga så jag svarar också på kari58's fråga:

Nej, panikångest har jag aldrig råkat ut för, däremot har jag en "internetkompis" som känner mycket stort obehag bland andra människor och vissa dagar kan han inte gå utanför dörren och kasta soporna ens utan att få en nästintill förlamande ångestattack.

Handen på hjärtat:
Var det inte egentligen så att du åt alldeles för mycket nu i jul?
Vilka frågor

Dammsuger gör vi varje vecka, ibland två ggr iaf i köket... blir knäpp av att ha smulor och damm överallt. Motionerar gör jag tre-fyra ggr i veckan men så här i jultider blir det lite sämre, dags att rycka upp sig ur soffan! Vad var det mer..? Efterrätt... typ aldrig, håller med om att det sällan finns utrymme för det efter en god middag, det blir oftast om man är bortbjuden på helgen. Snabbmat oxå typ aldrig, inte min favorit direkt. Lakansbyte... beroende på hur vi tvätta men säg varannan vecka.
skratt.. nej det har jag faktiskt aldrig gjort.. men kul skulle det vara o prova

Handen på hjärtat :

har du nån gång precis när du börjat dejta en tjej / kille låtsat att du tyckt om o gå tex i affärer fast du har pinats.. bara för att verka bättre o att du har varit rädd för o erkänna att du inte gillar det..
Varenda gång särbon vill åka till Helsingborg och gå på Kullagatan och shoppa... Men å andra sidan har hon fått åka med till DreamHack ett par gånger... hähähähähähäääää).

Skulle du kunna tänka dig att jobba för ett politiskt parti som står för allt du är emot bara för att ha ett jobb och en inkomst? Jag har visserligen ställt den här frågan innan, men nån annan kan kanske få svara på den nu?
Skrivet av jimboz den 1 jan 2010

Absolut ! Man måste ju imponera på tjejer
Jag HATAR att gå med tjejer och shoppa...Lämna mig vid elektronik prylarna så ses vi på kaffehaket lite senare istället

Handen på hjärtat :

Om du skulle bli rik, skulle du helst slippa jobba då ?


Ooops! Vi var visst på G samtidigt...

Nej! Men, som jag redan har gjort (fast jag är inte rik) hade jag startat eget och jobbat för mig själv istället för någonannan.)

Upprepar min föregående fråga.

Redigerat den 1 jan 2010 kl. 22:29