Handen på hjärtat...

Dela
Jag hatar att städa men dammsuger 2-4 ggr i veckan men inte så noga. Har hund.. Suck. Ids bara sätta undan dammsugaren då vi får finfolk på besök. Annars skulle jag aldrig orka dammsuga. Är ju nästan jobbigare att dra fram den än själva dammsugningen.
Extra noga kanske 4 ggr/år. Noga kanske var 6:e vecka...

Motionerar? Aldrig i princip. Försökte med gymkort i våras och då släpade jag mig iväg med en kompis 2-3 ggr/v. Men gör inte om det. men vänta bara, har en träningmaskin hemma, ska bara börja använda den.

Köper väldigt sällan skräpmat hem. Fast jag äter ofta ute i jobbet och ibland finns det bara skräpställen att gå på..
nej det har jag inte.. jag är faktiskt väldigt duktig.. jag brukar vara klar med julklappar typ i oktober.. hatar o få dålig ekonomi pgr av julklappar osv..
vill inte stressa o leta efter nått o köpa heller.. utan är jag i en affär o hittar nått så köper jag det o lägger undan..

Handen på hjärtat :

gråter du när du ser romantiska filmer??
hm.. skulle vilja göra det.. men nej..

Handen på hjärtat : om du sitter på tex en buss o en äldre männinska stiger på.. erbjuder du din plats om det inte finns några sittplatser kvar?? fast du vet att det är långt o åka o du antagligen då får stå väldigt länge under turen ..
Om det är någon som är gammal OCH skröpplig, ja, eller om det kommer en mamma/fröken med små barn, småttingar ska inte stå i bussen!

Har du någon gång bjudit på något som du säger är hemlagat fast det inte är sant (köpt på ICA, Coop eller dylikt).? Kom igen, handen på hjärtat var det... man har ju sett reklamen med äppelpaj från frysen
Nej det har jag inte ,men jag har tänkt att göra det..Jag skulle bjuda på en Ben and Jerry's Chunky Monkey Ice Cream på självaste Julafton 2009 (Igår) Jag orkade inte helt enkelt för mina ungar hade snott dom bananer som jag skulle använda..Men jag såg ingen heder i att ljuga, gå och köpa och sedan lägga den i en egen förpackning...Jag gjorde glassen men glömde den i frysen lik förbannat. Vi ska träffas på annandagen igen och nu har jag lagt in en reminder i mobilen senil som jag ärHanden på Julen
Tycker du att Julafton blev som du förväntade dig ?