Handen på hjärtat...

Dela
Och jag är inte alls blygsam att svara på det eftersom jag inte skäms för att medge att jag tycker städning är tråkigt.

Ärligt talat så dammsuger jag väldigt sällan, det blir när det gått sönder något av glas eller då det är dags för en större städning så att golv och taklister skall göras ren eller kanske element. Vid vanlig städning av golven städar jag med micromoppar, går först över med en torr och sedan med en våt (och i min värld är varannan vecka lagomt, inga husdjur eller småbarn som drar in extra).

Redigerat den 16 nov 2009 kl. 10:48
Jag försöker dammsuga en gång i veckan eftersom jag har 3 innekatter... men oftast blir det bara varannan vecka. Mellan dammsugningarna plockar jag upp de största dammtussarna för hand. I badrummet, där jag har katternas toalådor, sopar jag vid behov, dvs 2 gånger om dagen?? Då tar jag bara det värsta, jag lyfter inte på något eller så.

Motion? Jag promenerar några gånger i veckan, ibland mer ibland mindre... oftast mindre...

Mat i gatukök köper jag kanske varannan månad, är inte så förtjust i det men det är smidigt ibland. Då blir det oftast hamburgare med bröd(inga tillbehör som dressing eller så) och pommes frites. Går jag på stan står det oftast en "korvgubbe" där. Då har jag svårt att gå förbi utan att köpa en Bamse = en stor grillad korv med bröd!
Folk verkar ha svårt att förstå hur tråden fungerar, men jag kör på den sista frågan:

Mat från gatukök sker ytterst sällan, kanske en gång i kvartalet eller så, då blir det en kokt korv med bröd eller en lövbit med pommes.

Hur ofta har du dåligt samvete för vad du stoppar i dig på en dag?

Redigerat den 16 nov 2009 kl. 14:06
Dammsuger gör vi (min man) en gång i veckan.
Motinerar gör vi (om promenader och boule räknas) 5-6 gånger i veckan. Ibland går vi bara 40 minuter och ibland upp mot 2 timmar.
Snabbmat äter vi nästan aldrig, kanske 2 gånger om året, men dåligt samvete för vad jag äter har jag nästan varje dag. Jag ÄLSKAR ost och när någon vän dyker upp, är jag snabb med att ta fram någon bulle och kaka. Det är ju så gott och dessutom, tar det slut kan man ju baka nytt och det är ju så himla skojigt.
damsuger och dammar två gånger i veckan...blir knäpp av att se dam.

Grönsaker äts väll rätt ofta men blir mycket gurka och tomat då jag inte tål så mycket..

Utmat blir i akut fall när man verkligen inte hinner laga mat pga olika omständigtheter så tror det sker max en gång var tredje månad.

Dåligt samvete har jag nog inte..för jag har koll på vad jag stoppar i mig (måste det pga nya medeciner)


Hur ofta byter ni lakan i sängen?
Skrivet av Majainorr den 16 nov 2009

Byter lakan varannan vecka.

Har du någon gång ljugit för att framställa dig själv i en "bättre dager"?


En riktig samvetsfråga... Hmmm... Jo, det har jag nog, om inte annat, så vid någon anställningsintervju.

Handen på hjärtat: Skvallrar du, eller har du någon gång skvallrat om dina grannar?