GAAAAAAH!!!

Dela
Finns det någon offentlig person som får dina lilltår att krulla ihop sig av ren frustration, avsky, ilska (och en massa andra invektiv), helt enkelt nån artist, politiker, proffstyckare, eller annan offentlig person?

Jag, för min del, har i huvudsak fem personer som får det att vända sig i magen på mig, inte nödvändigtvis i nämnd ordning:

1. Birro (välj själv vilken av dem)
2. Alexander Bard (maken till självtillräcklig tönt får man leta efter - länge).
3. Peter Wahlbeck (den största fjanten som har gått i ett par skor).
4. Jan Guillou (se motivationen till Nr. 2)
5. Magnus Härenstam (blir lika nervös och stirrig som han, när jag ser/hör honom).

Redigerat den 18 nov 2009 kl. 15:18
Nja, offentliga personer är inte så illa i dessa tider som de fotgängare, cyklister och rullskidåkare som vistas på gång och cykelbanor i mörkret. Det finns inte en chans i h-e att se er......och DET får mig att gå i taket av frustration för inte är de rädda om livet precis...Ja, jag behöver väl inte tillägga att klädseln är mörk helst svart och alla sorts reflexanordningar tydligen bannlysta
Jean Pierre Barda.
Killen(?) som jobbar med Alexander Bard i Army of lovers. Huuuuu.....
Såg honom på Jeapardy för längesedan... Han hade en solfjäder gjord på strutsplymer. Varje gång han svarade fel fällde han upp solfjädern och fläktade sig... Precis som om han försökte fläkta bort sitt misstag.... Konstig typ....
Brukar hata honom i vanliga fall, men just där var han jätte kul.
Inte personbundet alltid, men det finns vissa radioprogram jag bara inte vill lyssna på, däribland Lantz i P1, jag har skrivit Annika Lantz tidigare, jag klarar inte av att ngn fnissar sig igenom allt hon ska säga.
Dessutom har jag svårt för programmet STIL som sänds i P1 på fredag fm, Suzanne Ljung, har inget emot henne egentligen men klarar bara inte av att lyssna.
Dessutom har jag periodvis oerhört svårt att lyssna på RING P1, orkar inte med allt gnäll... får ångest när jag hör alla konflikter blåsas upp, särskilt av Täppas.
Tur man har en avstängningsknapp!
Skrivet av Misty09 den 18 nov 2009

Peter Wahlbäck klarar jag inte av sen han var med på någon kändis Robinsson för några år sen. Snacka om Besserwisser.

Har också svårt för Carola. Har en sångröst som få men ska inte prata om saker och ting. '(


Håller med dig där, hon ska hålla sig till sången. Har man bara två hjärnceller ska man låta bli att tycka en massa om allting (tänker osökt även på Alexander Bard).

Peter Wahlbeck fick jag avsmak för när han sprang omkring och viftade med en rå oxtunga hos Robban Aschberg för x-antal år sedan och svamlade nåt om att "det är sånt här ni köttätare sätter i er" - inte för att det är nåt fel på oxtunga, det är alldeles utmärkt kött, men ska inte användas som vapen åt rabiata veganer.

Redigerat den 18 nov 2009 kl. 18:41