1 årsdag!

Dela
På söndag är det ett år sen jag och min sambo träffades. Dessvärre har vi inte råd att gå ut och äta nu så här i slutet av månaden, och jag har idétorka när det gäller recept just nu.Så nu skulle jag vilja ha lite tips och råd på en god, och inte allt för dyr, tvårätters middag som jag kan laga hemma och överraska honom med.

Tack på förhand!
Vill börja med att säga GRATTIS och fortsatt lycka till.!


De beror ju lite på hur mycket de kan/får kosta ,vad du har hemma osv.

Något som alltid går hem här det är: skink rullar och ris tror inte jag hunnit lägga ut de receptet annars har du Matig Korv & Pastasallad( det receptet finns). De är de jag kan komma på nu. // kranglin
Grattis! Han kommer att bli jätteglad

Fyllda kycklingfiléer med smak av medelhavet

Festligt och underbart smakligt är dessa filéer med matchande sås. Suveränt!

Skrivet av irrevirre, 5 jan 2008

 Marängpaj med hallon curd

Lemon curd känner nog de flesta till men hallon curd, blåbär curd och jordgubb curd...? Snabbt att förbereda, kan frysas. En annan fördel med curd i stället för färska eller frysta bär är att man s...

Skrivet av zonale, 17 feb 2011

 
Grattis och här kommer förslag på varmrätt och dessert. Kotletterna kan naturligtvis bytas ut mot karré eller annat kött. Desserten är så mycket godare än vad man kanske tror.

Kotletter i kryddig sås

Gillar du sambal oelek och curry så gillar du detta. Personligen så tar jag lite mer av både cumberland, curry och crème fraiche.

Skrivet av Mellanbellan, 28 may 2008

 

Lime- och vaniljmarinerade hallon

En god vaniljglass till gör susen.

Skrivet av Mellanbellan, 27 sep 2008